Kidsshow

Een klein showtje voor de Kids

Show small

Geschikt tot 50 personen.

Show normal

Geschikt voor 100-200 personen

Show large

Geschikt voor dorpsfeesten, schoolfeesten en feesttenten

Show op maat

Compleet aangepast op de locatie en de wensen, met 3D tekening

Drive-in shows van Nosilence

 

NO Silence beschikt over meerdere drive-in shows, deze shows zijn in te zetten op verschillende locaties, feesten en evenementen. Wij vinden het belangrijk dat er op ieder feest een passende drive-in show wordt geleverd. Daarom bespreken wij graag in een vroeg stadium uw wensen, vervolgens stemmen wij hier het gehele vervolgtraject op af.

Alle shows worden zorgvuldig met u besproken, vervolgens presenteren wij u een passende drive-in show. Variabel van een klein feest met vijftig personen tot een feesttent vol met enkele duizenden feestgangers of bedrijfsfeest in een luxe uitvoering. Graag zijn wij uw partner als het gaat om licht, geluid en entertainment.

Al meer dan 10 jaar staan onze drive-in shows garant voor kwaliteit, originaliteit, professionaliteit en feestgarantie, dat is toch wat u zoekt?

De drive-in shows zijn in te zetten bij een legio aan (feest)momenten. Als het gaat om een receptie, bedrijfsborrel, 50 jarige verjaardag, dorpsfeest, schoolfeest of huwelijksfeest hebben wij voor u een passende show. Het voornaamste afzetgebied van onze drive-in shows is; Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

Om iedereen een passende show te bieden variëren wij niet alleen in grootte van de show maar ook in prijs!
 U huurt daarom een kleine drive-in show voor een kleine prijs, echter verliezen wij hier de betrouwbaarheid en professionaliteit niet uit het oog!

Om van uw feest of evenement een onvergetelijk succes te maken, zorgen de allround NO Silence DJ’s voor een combinatie van uw wensen met de beste hits van de jaren 60 tot nu! Schroom niet om uw verzoekjes bij de offerteaanvraag al mee te zenden of om op de avond zelf aan de DJ te overhandigen. Zij zijn altijd bereid deze voor u te draaien, het is immers uw feest!