Voornaam
Achternaam
Postcode
Adres
Woonplaats
Email
Telefoonnummer
Uitgangspunt
Wensen en/of toevoegingen
Beveiliging
Beveiliging

Een klein overzicht van de verschillende shows/concepten vindt u hieronder.

Drive-in shows (Klein, Basis of Groot)
Bij de boeking van een drive-in show komen wij met een complete en professionele drive-in show bij u het feest bouwen. Compleet met o.a. een lichtshow, geluidset, microfoon en een DJ die zich aanpast aan uw wensen. Deze shows zijn bij uitstek geschikt voor uw bedrijfsfeest, schoolfeest, dorpsfeest, tuinfeest en/of verjaardagsfeest. Er is een verdeling qua grote van de show, een kleine show (tot 50 P) een basis show (50-200) personen en een grote show (200-400) personen. Wenst u groter dan gaan we een show op maat voor u maken!

Drive-in show op maat
Dit is hetzelfde als de bovenstaande drive-in show. Deze show wordt veelal geboekt voor de grote shows (vanaf 500 personen) Hierbij kijken we tot in de laatste detail naar de feestlocatie en ontvangt een een exclusieve drive-in show opstelling op maat. Hoog in het vaandel bij dit concept staat: “Uw wens kan ons niet gek genoeg zijn!”

Spinkit
De DJ show, welke bij uitstek geschikt is voor de opening van uw (nieuwe)winkel, bedrijfsborrel, of marketingactie. Licht, geluid en een DJ op nog geen vierkante meter. De kleinste en intiemste DJ show van de wereld. Mobiel en exclusief, feest waar u wilt!

Bruiloft show
De naam zegt het al, bij uitstek geschikt voor uw bruiloft of huwelijksfeest. Jullie geven in eerste instantie de wensen telefonisch of per e-mail aan ons door. Daarna kunnen jullie in een persoonlijk gesprek alle wensen verder toelichten en denken wij graag met jullie mee. Een complete drive-in show, licht en geluid. Een allround bruiloft DJ die in alle stijlen muziek thuis is en een prettig kennismakingsgesprek.

Feestconcepten
Wilt u een thema drive-in show dan is hierin van alles mogelijk. Wij hebben een aantal feestconcepten op onze website geplaatst. Staat uw thema er niet tussen? Geen probleem, neemt u gerust even contact met ons op dan gaan wij onze drive-in show geheel aan uw themaconcept aanpassen.

Verhuur
NO Silence beschikt over een uitgebreid en professioneel licht en geluidassortiment. Voor presentatiesets, karaokesets, lichtshow, discolampen, geluidsystemen, LED TV’s, beamers en compacte sets, noem het maar op! Wij vernemen graag wat u nodig bent, vervolgens krijgt u een passende offerte op maat.
Voor startende drive-in show hanteren wij aangepaste verhuurprijzen!

Klein-feestje.nl
Sinds kort heeft NO Silence de samenwerking met een tweetal andere bedrijven. Gezamenlijk bieden wij een compleet pakket aan. Een tuinfeest of verjaardagsfeest leent zich hier uitermate geschikt voor (tot ca 150 personen). Het enige wat u hoeft te doen is eten en drinken inkopen. De partytent, sta-tafels, biertafels en banken, tafels/stoelen, licht, geluid, karaoke, een DJ en feestgarantie noem maar op. En dat allemaal in 1 keer geregeld via 1 contactpersoon, handig toch?