NO Silence biedt u een groot scala aan mogelijkheden omtrent de verhuur van licht- en geluidsapparatuur.
De core-business van NO Silence is het leveren van drive-in shows op locatie. Naast drive-in shows houden wij ons bezig met de verhuur van entertainmentmateriaal zoals karaokesets, presentatiesets en feestbenodigdheden.

Voor DJ’s zonder apparatuur of geluidssets zijn wij een uitstekende partner om tegen scherpe prijzen kwalitatief uitstekende apparatuur te huren, dit doen wij onder anderen met onze freelance DJ’s.

Met een jonge en creatieve blik kijken wij verder dan alleen het plaatsen van een drive-in show.
In de opstartfase denken wij geheel vrijblijvend met u mee om uw feest een extra dimensie te kunnen geven.

Wij kunnen altijd meerdere shows op een dag leveren, dit doen wij in samenwerking met onze freelance DJ’s.
NO Silence levert de gewenste apparatuur en geeft u advies bij uw DJ keuze. Het is natuurlijk fijn om uw muzikale wensen in vervulling te laten gaan.

Voor schoolfeesten hebben wij een aantal exclusieve concepten ontwikkeld. De concepten zijn ingespeeld op de studenten van vandaag de dag! Met een ambitieuze en creatieve blik toveren wij met alle gemak uw kantine om in een ware discotheek.

Naast deze legio aan mogelijkheden is er nog van alles mogelijk. Door onze vele connecties binnen de branche kunnen wij veel voor u betekenen. Schroom dan ook niet om uw vraag of wens aan ons te stellen, wij kunnen immers meer dan muziek alleen!

In de veronderstelling dat u uw gewenste informatie heeft gevonden.
Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen, 24 uur per dag, 7 dagen in de week!