Zij gingen u voor

 

In onderstaande overzicht hebben wij enkele quotes en korte ervaringen van particulieren en bedrijven geplaatst, wij hopen dat deze ervaringen u een realistisch beeld geven van onze kernwaarden en manier van werken.

He Feiko / NO Silence,

Wij hebben een prachtige dag gehad met een geweldig feest als afsluiting. Alles ging perfect en we hadden niet beter kunnen wensen.

We zijn erg benieuwd naar de foto’s en vooral ook de video’s 🙂

Gr kees en anouk

Kees en Anouk

Feiko, Nogmaals hartelijk dank namens de hele familie voor het geweldige feest wat je ons weer bezorgd hebt!!! We hebben het er zondag ook weer over gehad; Je kent ons inmiddels, weet precies wat je draaien moet en je doet het met zoveel enthousiasme, Toppie!

Karin van Houten

Bruiloft Jelmer en Antje
Hay Feiko ontzettend bedankt voor de super geweldige avond afgelopen vrijdag! Het zag er geweldig uit, en de sfeer was fantastisch gezellig!! Heel erg bedankt voor de samenwerking en jullie enthousiastme!! Lievs Antje en Jelmer.

Antje en Jelmer

Bedrijfsfeest A.S. Watson Group
“Het was voor onze medewerkers allemaal een verrassing wat er zoal allemaal te doen zou zijn.Geweldig om te zien dat de dansvloer steeds goed bezet was, onze complimenten.”

* Een productie i.o.v. Zwart & de Jonge

Jeroen van der Hamsvoort

Supply chain director , A.S. Watson Group