Uitbreiding inventaris

NO Silence blijft investeren in de ontwikkeling van drive-in shows en verhuur afdeling

In het afgelopen kwartaal hebben we ons inventaris flink uitgebreid.
Een paar nieuwe pareltjes stellen we graag aan u voor:

100 volt geluidsysteem van AMC

In de afgelopen periode hebben we verschillende 100 volt producties tot een succes mogen brengen. 100 volt is een specifiek geluidsysteem voor grote afstanden. Denk hierbij aan voetbal toernooien, zeskampen op meerdere voetbalvelden, optochten of andere sportactiviteiten.

Er is geïnvesteerd in 10 nieuwe AMC MHQ-60 hoorns met twee bijpassende AMC versterkers. Deze hoorns staan bekend als uitstekende hoorn die een zuiver geluid produceert en lekker in de oren klinkt! Het mooie aan deze hoorn’s is dat ze ook nog een beetje fatsoenlijke laagfrequenties produceren, waardoor ook het afspelen van muziek goed te doen is, in tegenstelling tot de vele speakers van andere verhuurbedrijven.

Om deze speakers aan elkaar te kunnen knopen ontvingen we een haspel van 1000 meter kabel. Deze zwarte neopreenkabel hebben we voorzien van hoogwaardige Neutrix conectoren.
Alle speakers worden geleverd met een professioneel K&M speakerstatief.

Alles is netjes weggewerkt in mooie flightcase.

In tegenstelling tot een gewone speaker kunnen deze 100 volt speakers gewoon in de regen staan, hier geven ze niets om!

Samen met onze partner kunnen we de grootste buitenevenementen van hoogwaardig geluid voorzien. Kilometers lengte, tig voetbalvelden de ingewikkeldste start/finish locaties.

Binnenkort een buitenevenement? Laat de goede voorbereiding niet in 1000 stukjes vallen…. zorg voor een goed geluidsysteem waarbij op alle velden de wedstrijdleider te horen is.

Investering Rigging

Een truss ophangen in een tent? boven het publiek? Er zijn genoeg voorbeelden van hoe het niet moet. Daar doen wij niet aan mee.

Bij ons staat professionaliteit en bedrijfszekerheid hoog in het vaandel.
Een investering in vier 1 ton takels van 10 meter werkhoogte. Specifieke, bijpassende tentclamps om deze truss in aluhallen te bevestigen.

Voorzien van gecertificeerde steels, hijsbanden en harpen.

Wilt u dus eens wat anders dan een lichtstreng in de tent, huur een compleet trusssysteem voorzien van diverse lichteffecten.
Bespaar in dit geval niet op personeelskosten, laat deze set ophangen door ons bekwame personeel die weet wat ze doen.

Daarnaast investeerden we in onze drive-in shows

Om u te laten zien dat we niet stil staan, op 1 avond kunnen wij op vier locaties een complete professionele drive-in show leveren.

20130923-215509.jpg

20130923-215519.jpg

20130923-215530.jpg

20130923-215553.jpg

20130923-215612.jpg